All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

5 Stora hageapps

Det finns alltid något vi kan lära oss när det gäller att få ut det bästa av vår trädgård, och varför inte använda teknik? Mashable. com har namngett de tio bästa iPhoneapplikationerna, som kan hjälpa dig med saftiga tomater, prettigare perenner och doftande örtbäddar. Här är fem av dem:

Landscaper's Companion

Denna app kostar lite, men här finns mycket information. Landscaper s Companion fungerar som ett uppslagsverk, med mer än 1400 anläggningar i 16 kategorier, både annueller, örter, buskar och perenner. Här finns också 5700 bilder för visuell referens.

Fruit Garden

Fruit Garden fokuserar på skörd av 22 olika frukter och innehåller tips och tricks när det gäller jordforbereding och plantering. Här fokuserar appen på England, men var du än befinner dig är det värdefull information att hämta här.

Buggar och insekter

900 skadedjur och problem finns här. Kolla vad som har ätit dina rosor, eller identifiera de små gästerna som är i trädgården. Du kan skapa egna listor, märka dina "favoriter", eller bara lära dig mer om insekter i allmänhet genom att bläddra igenom listan.

Örter +

En bra app som beskriver 25 olika örter. Här är växttips, råd och tips för användning i mat och hälsa. Du får också ett grundläggande recept för hur man planterar en örtträdgård. Tänk dig att kunna klättra in i trädgården i kläderna efter vitlök till äggula i sommar?

Garden Pilot

Garden Pilot kombinerar en översikt över mer än 14000 växter, med en databas med artiklar. Här är de mest teman, inklusive växtsjukdomar, gödningsmedel och kemikalier, ekologisk odling och miljövänliga idéer.

Läs också:

Du kommer nog aldrig att uppleva visning - här kan du köra berg och dalbana genom huset!

Fastighetsmäklare hittar mycket att undra att sälja hem, men det här är förmodligen det hetaste vi hittills hittat! En fastighetsbyrå i Nederländerna har ...

Om du känner till andra bra trädgårdsprogram för iPhone eller Android kan du dela dem i kommentarerna nedan.

ADVERT

Mest populära