All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

4 Sätt att få en färgglad uteplats på

Nu när vi snart dra ut och vara där när sommarmånaderna är på, det finns fler och fler människor börjar att göra din uteplats, trädgård rum och trädgård klar för användning.

I likhet med det inre av huset, vi vill att uteplats att matcha vår egen stil och personlighet, och vi ofta tillbringar mycket tid (och kanske lite mycket pengar?) Att göra utsidan lika trevligt som insidan av huset.

Läs också: Så växer man i en körbänk

Sprawling, vibrerande och vackra färger spysar både vardagligt och utomhus.

Växter och blommor är det enklaste sättet att lägga lite färg på din uteplats, men du kan också göra det mer livligt med färg, möbler och dekorationer. Här är några bra idéer.

1. Utmärkning av väggar

Trenden med att färga endast en vägg, en spökfärg brukar betyda för väggarna inuti huset - som bestämde att det inte var tillämpligt på ytterväggarna också?

Måla en eller flera av de yttre väggarna i en färg som vill dra lite uppmärksamhet; Starka färger passar utmärkt utomhus eftersom solljuset kommer att dämpa och lugna ner färgen helt naturligt.

Läs också: För att skapa en enkel trädgårdsgången

Ett ljust grön färg, till exempel, kan vara lite mycket för en vanlig hem, men om du måla staket eller en liten del av muren, kommer det att ge en extra speciell touch.

SaveYahoo NewsCopyright issue778TextureLiving Rooms

2. Textilier

Målning är överlägset det enda sättet att lägga lite färg på uteplatsen. Om du tittar genom en häcksax hittar du ett brett utbud av kuddar, filtar och dukar i många olika färger. Välj din favoritfärg, ett specifikt tema eller gå till färger som matchar andra delar av din trädgård.

Läs också: Stort test på uppladdningsbara gräsklippare

Välj neutrala färger för möbler och ytor som kommer att vara år efter år, vilket är svåra eller dyra att ersätta.

Utomhustextilier är inte nödvändigtvis billiga, men de är lättare att ersätta. Varför inte ta chansen att gå på något annat?

SaveMyDomaineCopyright issue26gallthingscraftyOutdoor living

3. Möbler

Ett annat sätt att införa färska färger på din uteplats är genom möbler. Under de senaste åren har färg-talk möbler varit i vinden eftersom de sticker ut så bra i ett annars neutralt område.

Läs också: För att ta bort mossa från gräsmattan

Classic trämöbler får en modern twist med en eller två lager av färg och din uteplats kommer att få en mer personlig touch.

SaveBloglovin'Copyright issue19Please SpohrDecks

4. Konstverk

Precis som inomhus kan konst också ge livet till ett annars tråkigt eller neutralt område utomhus. Här pratar vi inte om direkt hängande bilder på varje vägg, men tillbringar lite tid och ansträngning, du hittar definitivt något du gillar och som klarar både väder och vind.

Läs också: Så här lagar du köket helt!

Det behöver inte vara dyrt och metoden är kanske det enklaste av allt. Saker kan bytas och säsongbaserat och kan ge en roligare touch utan att åtagandet är för stort.

SaveBloglovin'Copyright issue106SpireLinks

Källa: Houzz. com

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära