All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

300 Kvadratmeter vid havet: 390.000!

Villa på vattnet. Är det något speciellt? Ja, det är åtminstone en otraditionell lösning.

För de som vill tränga in i den snäva bostadsmarknaden i och runt huvudstaden kan sådana icke-traditionella lösningar vara vägen att gå.

Husdokken byggdes 1992 och har nu sin plats i Bunnefjord, kort avstånd till kollektivtrafik, skolor och butiker.

Är det inte platsen för dig, du som överväger detta alternativ kan leva på ett säkert sätt som du kan flytta när som helst! Husbåten kan flyttas på vattnet, och huset kan tas av och landas. Om du ska ta havet måste du rånas, men det borde vara en relativt enkel uppgift.

Vad får du?

Bruttoområdet är över 300 kvadratmeter, så det borde finnas gott om plats för att njuta av njutningen av havets liv från däck! Bostadsyta är 120 kvadratmeter och innehåller följande:

  • 1. etage. centra / hall. Kök med vit inredning, matplats, dubbel handfat, mekanisk utdragare och alla apparater (kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn och spis).

    Badrum med dusch och toalett (golv bör bytas), och naturligtvis bastu (golv bör ändras).

    Vardagsrum med parkett, braskamin och bubbelpool.

  • 2. golv är en längsgående loft och består idag av en stor lösning. Men det finns gott om plats för minst två sovrum och ett kontor. Alternativt kan du göra fler sovrum.

Vad sägs om uppvärmning och kostnader?

Huset är ett gemensamt hus, den enda skillnaden är att den inte är fast grundad ... Det borde inte vara kallare i detta hus än i andra hus. Du bör dock se till att huset är ordentligt isolerat.

Huset har elvärme, förutom en vedeldad spis i vardagsrummet och en paraffinbrännare i ingången (diesel / värmeolja).

Fastigheten har en fast plats där den är idag, vilket kostar dig cirka 6 000 kronor om året. Dessutom är husbåten ansluten till en privat brunnanläggning med egen pump.

Det är också möjligt att ansluta en komplett installation till din egen septiktank, cirka 30 kvadratmeter, och tömning kostar dig runt 1 700 kr per tid.

Själva plattformen underhålls regelbundet, och om du är av fingernail typ borde det finnas många möjligheter att sätta din personliga touch på däcken.

Är du intresserad? Kontakta Mona Bjerke, på mobilen 92 63 90 61!

ADVERT

Mest populära