All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

3. 600 Goda nyheter från Ikea

3. 600 goda nyheter från Ikea

  1. I år Ikea News

Få liv för

När Ikea inledde den norska katalog för 2007 onsdag den här veckan, hände det utan en enda ny produkt var med. I stället talade statschefer, infos, av anledningen till att de initierade humoristerna - och garanterade obetalda paneldeltagare - om hur vi kan organisera våra liv.

Camilla Lindemann tror att ett bra hem kan bidra till ett lyckligare liv. Foto: Camilla Ursin Visa mer

Ska vi tro på möbeljätten, kan vi höja livskvaliteten genom att ta tillbaka våra hem. "Vi verkar glömma hur viktiga bostäder är på en hektisk dag. När det finns kaos utanför hemmet är det viktigt att ha fred och ordning på det ställe vi kan kontrollera, säger kommunikationschef på Ikea Norway, Camilla Lindemann.

Ikea lanserade fem bud, avhandlingar, doktriner eller förslag, om du vill ha hur våra ord ordnas på våra liv. För att illustrera detta hade de arrangerade fem tabuer - inspirerad av dessa fem punkter: Prioritera det goda mötet, en god natts sömn, en plats för sig själv, en personlig stil och magiska stunder.

BIG Bildspecial: Ikea nyheter, anno 2007.

-

Inte alla är en vindpust från det förflutna så upphetsad om IKEA försök liv lektioner. Elle redaktör och förläggare Signy Fardal var inbjuden till paneldiskussion med affärs psykolog Karen Kollien Nygaard och socialantropolog Thomas Hylland Eriksen.

Nygaard drog viktigt att vi alla har ett ansvar för att hitta balans i vardagen, medan Hylland Eriksen filosof bollen över Ikea var lösningen på - eller anledning att - fritid klämma.

Inte ensam: (f. V.) Karen Kollien Nygaard, Thomas Hylland Eriksen och Signy Fardal. Foto: Camilla Ursin Visa mer

Fardals dominans krossade: - Det här är en tidigare fontän. Redaktören själv har varit i stark vind under de senaste veckorna, efter ännu en debatt om dameblad dumheten meddelandet, men sätta ord på vad många av de närvarande viskade om:

IKEA katalogen riktar sig främst till kvinnor, och det är "helt 2006 "frågar oss att ta hand om de magiska ögonblicken, eller hitta ett lugnt ställe - hemma?

- Jag vill hellre säga: Gå ut! Koppla av och orientera dig själv, säger Fardal, som uttryckte önskan om en Ikea-katalog som är mer fokuserad på män.

Vad är nytt?

Enig eller oense - En sak är säker: Om du bor nära ett varuhus i Ikea, ange oddsen att du kommer att besöka den inom en snar framtid. Om inget annat ser ut att se lite, köpa klockor och servetter, och kanske äta några svenska köttbullar i restaurangen.

Bravad - Ikeas nya fristående köksmoduler. Visa mer

Vad ser du fram emot?

Kortfattat sammanfattas följande:

  • Nya kökslösningar: Fristående moduler, nya fronter, och inte minst: Ännu mer smarta lösningar för förvaring i lådor och skåp.
  • Nytt i sovrummet: Både lagringslösningar, sängkläder och tillbehör.
  • Årets katalog har många nya textilier i starka färger. Visa mer

  • Barn i fokus: Barnmöbler och tillbehör var också i fokus: Glad, färgstark och humoristisk.

  • Textilier: Det enklaste och billigaste sättet att förnya ditt hem är att ersätta textilier. Gardiner, kuddar eller filtar. Grafiska mönster - både natur och abstrakt - och alla som älskar så kallade retrografier (som i huvudsak betyder mönster från 50-, 60- och 70-talen) kan njuta av sig själva.

STORA BILDSPECIALER: Ikea-nyheterna, år 2007.

Malmhörn / sänghylla är ny på året. Se mer

Utanför Ikea-katalogen är Ikeas Stockholm-kollektion tydligt inspirerad av de hemtrevliga 50-talet. Men då är det också myntat med de som växte upp i detta och nästa årtionde. Denna samling har ännu större krav på materialval och kvalitet, vilket återspeglas i priserna.

Det här är helt enkelt möbler som kan vara ett alternativ för dagens 50+ generations som har råd att ersätta den gamla Ikea-soffan med något lite dyrare.

Här kan du se våra favoriter från Stockholms kollektion.

Bibelns bibel

Ikeakatalogen är världens största fria tryck, med totalt 175 miljoner exemplar. Den finns på 27 olika språk, i 55 utgåvor - i 35 länder.

Ikea-katalogen kommer att släppas under de närmaste två veckorna. Visa mer

Om man hade lagt alla kataloger ovanpå varandra skulle de vara högre än 4 000 Eiffeltornet. Den totala vikten motsvarar 650 000 somrar.

Om det finns en statistisk nyfikenhet finns det två saker som räknas för dig: I år finns det 3.600 nya produkter på Ikea. Och Ikea går närmare sitt mål att sänka priserna - över hela världen - med 20 procent över en tioårsperiod. I år faller priserna i Norge i genomsnitt med cirka 3 procent.

Har du ett av annonsannonserna! tecken på din brevlåda, du kommer inte heller att få Ikea-katalogen. Det kan beställas genom att ringa en av varuhusen eller från webbsidorna www. ikea. nr.

- Vi får omkring 10 000 förfrågningar per vecka, i veckorna efter att vi lanserade Ikea-katalogen, säger Frode Skage Ullebust till DinSide. nr.

Ikea-katalogen är så länge väntad på att amerikanska entusiaster ha hackat sig till en snygg titt på nyheterna.

Ikea överlevnadsguide

Är du rädd för Ikea-resan? Förtvivlan inte. Vi har gjort den ultimata guiden för att överleva Ikea-resan.

ÅRETS PRODUKT? DinSides hemversion avskedades helt för Complement Shoe Storage, och härmed uppmanas till årets produkt. Om vi ​​inte kommer till våra liv, kommer ett par av dem åtminstone att se till att vi kan få skor på!Pris: 345 kronor. Visa mer

Alla bilder, om inte annat anges: Ikea.

ADVERT

Mest populära