All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

150 åR av hållbar golv

Under de senaste åren har det blivit medvetna om Marmoleum Click. Detta är ett klick golv som enkelt kan monteras utan att ha speciell erfarenhet. Här kan du välja mellan paneler eller plattor i 21 olika färger, så du kan sätta ihop ditt drömgolv!

Miljövänlig linoleum

Linoleum är ett organiskt golvbeläggning bestående av linfrö, harts, tremel, kork och miljövänliga pigment. Den uppfyller höga miljöstandarder och är godkänd av flera miljömärken, såsom svanen.

Eftersom linoleum nästan uteslutande består av naturliga råvaror, är det mycket lätt att återvinna.

Nya färger

Oavsett om du renovera eller bara trött gammal golvet är linoleum klicksystem ett enkelt sätt att få en modern och miljövänlig golv på.

I augusti lanseras Forbo Marmoleum Click i åtta helt nya färger, vilket ger dig ännu mer val när du hittar ditt drömgolv. Fyra av färgerna kommer att hittas som både kakel och plank, medan de övriga fyra endast kommer att levereras som kakel.

Hållbar och lätt

Linoleum är ett slitstarkt och lättanvänt golv. Marmoleum Click är ett enkelt sätt att få ett nytt och modernt golv i nästan alla rum, och designmöjligheterna är många. Linoleum är å andra sidan inte så resistent mot vatten, så undvik särskilt vått utrymme.

- Kunderna väljer ett sådant golv på grund av att man ser lite fyllning på lövträ, laminat och andra träprodukter imitationer och linoleumgolv är miljövänliga och miljömärkt, säger Gunni Marie Blunck på Forbo.

Den renare, trevligare och mer prisvärd

Marmoleum kommer nu med en ny Topshield yta garanterar en enklare rengöring av golv, vilket garanterar lägre kostnader och en bättre utseende.

Efter installationen behöver golvet endast bygga rengöring innan det är klart att användas. Toppskiktet skyddar mot smuts och friktionsmärken, och behåller golvet väl över tiden.

Inget problem med värmekabel

Det finns inget i sättet att lägga värme på golvet under linoleum.

- Linoleum återger värmen mycket bra; Så länge som tillverkarens instruktioner om temperaturen 27 grader Celsius används, är det bra med linoleumvärme, förklarar Blunck.

Kom igång nu

På Forbo Golv. nej, det finns en golvplanerare där du redan kan börja utforma ditt drömgolv! Här kan du kombinera plattor och paneler i många trendiga färger och mönster. Så nu börjar det bara!

ADVERT

Mest populära