All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

15 Fördelar med att bo ensam

Det finns något mycket speciellt om att ha en plats att leva utan någon annan. Första gången kan det vara väldigt läskigt och ensamt, men efter några månader eller år är det rent lyx.

Vi lever i en stressig värld där alla är på och av hela dagen och någonting kommer att hända hela tiden. Därför är det bra att låsa dörren och veta att du är hemma ensam och sedan ta av dina byxor och kasta den på golvet. För att du kan.

Läs också: 11 frågor vi har med samboer

1. Det är upp till att gå till sängs tills sent på dagen. Det finns ingen som kritiserar dig för att inte gå ut på den dagen och ingen ser att du är annat än fitta.

2. Inga argument över vem det är att tvätta badrummet, töm diskmaskinen eller ta bort soporna. Antingen stör du dig själv eller det kommer inte att bli gjort.

3. Temperaturen är ständigt inställd enligt önskemål och det är verklig lyx. Även om det är ett plus och du kan antagligen lägga på ett par strumpor, kan du inte, bara för att du kan. Tror!

Läs också: Hur man hittar skatter på Finn. com

4. Motivet att städa och hålla ditt hem rent är cirka 10000 gånger högre när det bara är din egen rot som kastas bort.

5. Ingen ber dig att kuta om du får ett infall och bara måste sjunga om Michael Jackson spelar på radion. Då behöver du bara svara på den fruktansvärda sångrösten. 6. Du blir linjal i fjärrkontrollen.

Inte bara det, men även Netflix-valet är ditt, förutom att beslutet på TV-apparaten alls borde vara på. 7. Efter en tröttsam vecka

är det bra att ligga på soffan på en lördagskväll (och stanna där!) Utan någon ger dig ett dåligt samvete för att du inte är ute och spenderar dina pengar på alkohol. Möjligheten att dras ut från benen är också betydligt mindre om du också låser dörren. 8. Choklad du letade efter

för att äta hela dagen försvinner aldrig mystiskt. Eller den enda perfekta avokado du hittade i affären finns fortfarande på köksdisken på morgonen, inte halvt bakverk i soporna. Läs också: Börja träna hemma i vardagsrummet

9. Inredningen i ditt hem

har valt dig helt, så du kan svara på några förolämpningar själv. Du behöver inte be om ursäkt för att samboet i Russelua insisterar på att hänga i vardagsrummet, eller bokstäver och ord som stavar ut en cliché efter en annan. 10. Du kan med gott samvete köpa

den mjuka och lite dyrare dokumentationen utan att någon klagar på att det är onödigt. Lyx i vardagen är kraftigt underskattade! 11. Pizza till middag

vardera. bara. dag. 12. Vad är meningen när du bär en byxa när du inte behöver se presentabel för någon annan än dig själv?De som bor ensam bär sällan byxor, och fenomenet uppträder oftare än de kommer att erkänna. Det är så trevligt att ta av dina byxor när du kommer hem!

13. Tyvärr brukar medborgare eller rumskamrater ofta få vänner hemma (av någon anledning?) Något som tvingar dig att vara social när du verkligen vill gräva dig själv under kudden. Naturligtvis kan du förmodligen säga att du har huvudvärk, men det finns gränser för hur många gånger du använder ursäkningen i rad ...

Läs också: Tips för att hyra ditt hem via Airbnb 14. När du är en gentleman

i ditt eget hem, kommer du alltid att kunna bestämma vilken väg morgonen kommer att hänga. Oavsett om du vill hänga den på väggen ENDAST OM DU KAN, eller på rätt sätt (vilket är klart klart) är helt upp till dig.

15. Som aleneboer behöver du aldrig vara i en duschkö igen. Din schampo kommer till och med vara så full som när du senast använde den, och allt hår i sömnen blir din egen. Inte dåligt!

Kommentarer När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära