All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

14 Saker som alla erfarenheter Ikea

Det är himlen och helvetet på en och samma gång.

Alla har tillbringat minst en halvtimme i en Ikea, och känd på humör, stress och tur för att hitta doftljus endast 5 miljoner.

Även om de flesta ser lugnt och sammanfattat, är de säker på att tänka på samma sätt som dig. Vi har tagit en runda i redaktionen och kom överens om 15 saker:

1. Doftljus för 5 kronor

... är Guds gåva till mänskligheten. Det har blivit en hobby att lukta alla, och du är mer benägna att ringa runt de olika stallen för att välja vilka som ska ta hem.

2. Du kommer inte ha en ny säng

... och du är verkligen på Ikea för helt olika saker, men sängarna måste testas. Visst avslutad med en komplett analys som gjorts genom att skaka med rygg och rumpa för att testa sprinkling av madrassen. Även om det aldrig går som du går och lägger dig.

3. Den inspirerande labyrinten

... som tvingas igenom kommer alltid att göra att du vill renovera huset hela hemma. Du känner bara inredningen av Ikea förstå du och din smak.

Läs också: 7 nya saker du kan göra med din ike-möbler

4. Tänker att

... kanske inte varit så illa att bo på 40 kvadrat ...

5. Genom vardagsrum, sovrum, kök och badrum

... tjänar du en enorm respekt för dem som har inrättat utställningar, och undrar hur lång tid de spenderar på att planera så bra lösningar. Du har spenderat 10 år och får fortfarande inte det.

6. Mentalt har du redan

... renoverat vardagsrummet och är övertygade om att allt du behöver är köpt på Ikea.

Ett foto postat av Natalia Nowack (@ nnatalie04) på ​​11 okt 2015 på 8: 17am ​​PDT

Se också: Ikea visar hur lätt det är att lösa problem i sin kärlek

7. Alla kreativa stolar

... och soffor med fina mönster måste testas. Då försöker du definitivt ta reda på var den ljust blåa fåtöljen kan passa in i vardagsrummet.

8. Måste stala penna!

9. Om du hantera alla

... som har samma humor som du, sker det en spontan tävling för att se vem som kan uttala produktnamn på de fattigaste svenska. Har han lagt killen i videon nedan, till exempel?

10. Under alla år

... har det bästa av Ikea varit unika uppstoppade djur, och även om du har för länge sedan vuxit ur det ... tror du verkligen inte. Du behöver inte köpa en, men ett litet knusande måste!

11. "Jag behöver

... fler förvaringslådor till köket, rätt? Då kan jag ta grönsaker på jobbet." Ursäkt för tiden.

Läs också: Nu vill vi ha superkök!

12. När allt är inspirerat,

... är det viktigt att fylla i den sanna Ikea-stilen. Lunch i kaféet är oundvikligt och en minidessert bestående av en super billig kanelbulle kunde inte skada?En shoppingresa till Ikea är nästan en fest i sig ändå.

Ett foto publicerades av Natalia Nowack (@ nnatalie04) okt 10, 2015 12: 56pm PDT

13. Som regel anger du

... att köpa en lampa, men kommer ut med en helt ny stil på badrummet. Och två lampor, förstås. Och batterier, servetter, en ny filt och utrustning för att packa gåvor för resten av året.

14. När alla

... betalas är den blå Ikea väska in och du inser hur mycket du faktiskt har plockat med dig, är det omöjligt skada att köpa korv och läsk med oändliga påfyllnad att avsluta det.

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära