All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

12 Problem Kattägare når

1. Oväntade gåvor

Din katt ser och är ofta hemma med små troféer, givetvis i form av döda, små djur. Nöjet är bra när koppen inte är helt död än, men pipar, blåste och fladder runt vardagsrummet.

2. Alla möbler är kattmöbler

Oavsett om du använder en clicker, sprayflaska eller en hög "NEJ! "- Katten stryker klorna precis där katten vill.

3. Adrenalinpickar

Små pussar med för mycket energi i kroppen får ibland det som kallas "raptus" - vanligtvis 3 på natten och helst med tre-sko upp och nerför trappan.

4. Oskyldiga

Katter som har levt hela sitt liv inomhus kan vara nyfiken på utgångsdörren, vilket innebär att huset inte har haft frisk luft på cirka 4 år.

5. Katter

Katter som har levt mycket utomhus utomhus kan plötsligt besluta att stanna ut precis när det passar dem. Det är bra att de trivs så, men en liten signal om kattens överskridande var bra.

6. Rökning

Alla vet att du har en katt. Det är vad du ser på dina kläder. Hemma finns det minst 3 klädvalsar och du har till och med en stående på jobbet. Inte att de verkligen hjälper, men det känns bättre.

Foto: Getty Images

7. Crazy Cat Lady

Även om du inte vänder varje konversation till din katt (hoppas jag?) Du har - och svara - smeknamnet "Crazy Cat Lady." Egentligen tar du det som ett komplement, men du kommer aldrig att erkänna.

8. Turning och yoga

Tunna nerv är en kattägers arbetsskada. Katter bör hellre tvätta sig ovanpå trappan eller utforska livet ovanpå kylskåpet, helst i mitten av en yoga-session med en skarp balans.

9. Den enkla är ALLTID det bästa

Har du investerat i en läcker säng för den nya familjemedlemmen, kan vi garantera att plasten det kom in är mycket intressantare. Kartong, plast, väskor och garn är mycket mer spännande för katten än en mjuk säng eller ekologisk catteleke - för alla kattägarnas stora frustration.

10. Mat på egna lokaler

Har du tid och vill njuta? Katten kommer inte. Har du inte tid, möjlighet eller önskan att kyssa? Katten kommer att kyssa.

11. Vond lek

Oavsett hur lätt spelet går, kommer det vanligtvis att hamna i huggning. Därför får du ofta frågor om "du mår bra, eller? "Eftersom du har långa röda sår på din arm.

12. Null Privacy

Tror du att du tittar på var din katt är? Glöm det. Det står mellan dina ben när du lagar mat, sniglar in i handduken efter dig och tar upp mer säng än en vuxen man.

Men vi kan inte leva utan dem, kan vi?

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver.Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära