All egendom: trädgård, kök, inredning >> Husdjur

10 Saker bara kattägare upplever

Om du är en kattägare, kommer du definitivt inte att känna igen de sanna katterna.

1. Ditt interiör matchar katten

Har du en vit katt? Då är din nyinköpta soffa troligen också i en ljus färg. Utan varsel kommer du sannolikt att köpa både möbler och dekorativa föremål i nyanser som matchar din katt.

2. De sover som det vädjar

Du har lagt mycket arbete och pengar för att hålla din katt mjukt och bra runt hemmet. Men det är slöseri med pengar - katten sover där den vill och tar inte hänsyn till dina ansträngningar. Oftast kommer att ligga där du minst vill ha det: På köksbordet, soffbord, ta din plats på soffan eller ligga i mitten av sängen.

Läs också:

Med trä på taket

Det är ganska möjligt att klä taket med trä. Det har gjorts i århundraden, och trätak kan ha en längre livslängd än du tror.

  • Nu kan du ringa ditt husdjur

3. De ligger där du bara har rengjort.

Har du bara tvättat golvet eller dammat? Då bestämmer din katt förmodligen att det kommer att gå ut i regnet. Med våt päls, som nu är full av smuts och löv, passerar det ditt nya handfat. Så börja om igen när ...

4. Det hjälper inte med klor möbler

Nästan oavsett hur stora och fina klor möbler du har köpt, så att din katt kommer förr eller senare klösa på dina möbler. Och du måste bara hoppas att katten ignorerar de dyra dekorationerna på bordet eller hyllan bredvid.

  • PS! Gå med i vår facebook-grupp Vi med hund och katt

5. Du kommer ångra dig bittert på det mörka trägolvet.

Det var som en bra idé att måla golvet i en mörk brun färg. Snart är ditt fina golv dekorerat med ett tjockt, ljust katthår. Din handdammsugare har visst inte varit så mycket i bruk som nu.

Läs också:

Fyra växter som inte behöver solljus

Full fönster? Inget problem. Här är fyra växter som inte behöver solljus.

6. Cat Luke? Det är bättre att använda dörren

En liten kattlucka låter som en smart lösning, då du kitty promenad in och ut som det kommer. Men chansen att katten sitter framför dörren och jamar när man vill in eller ut, är större än att det brytt sig om att använda sin egen dörr.

Vinn stora priser i december: Anmäl dig till Vi i Villas Christmas Calendar!

7. Romersna

Kattägare vet att katter älskar att ramla runt huset och känna sig bekväma i sovrummet om dörren ligger på randen. Särskilt vid 03:00. De måste hålla sig i form ...

8. Trinkets med katter designen kommer att ta över hemmet

Du lovade dig själv att du aldrig skulle vara av den typ som prydda med kattmotiv. Men då köpte du en kattkudde, och man blev mer.Och då skulle du också en katt filt nu täcker hela sängen ...

Se också:

För att göra vispgrädde med visp

Med denna smarta trick har alltid färsk grädde i kylskåpet. Se hur man piskar grädde utan att piska.

  • 12 sätt att dekorera med kattens bilder

9. Kattlådan kommer att förstöra ditt snygga hem

Kattdanser och snygga hem passar inte ihop. Du är villig att göra mycket för att dölja den fula kattlådan, speciellt om du vill ha gäster. Men man lär sig snabbt att om du gömmer det väl, så att katten kommer att använda dörrmatta eller något som tillfälligt gör.

  • Håll katten borta från fönstret och bordet

10. De skrämmer dig!

Många gånger kommer katten fram från ingenstans eller smyga upp tyst på dig - och du krypa varje gång, oavsett om du attackeras bakifrån, blir biten i stortån i mitt i natten eller kölvattnet av saker som går ner i marken. Vad som än händer med mystiska saker i ditt hem, är katten huvudmisstänkt.

  • Få mer smarta tips - Registrera dig för vårt nyhetsbrev
ADVERT

Mest populära