All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

10 Skäl att se fram emot hösten

->

Det finns ingen anledning att förtvivla. Hösten ger mycket positivt. Här är tio bra skäl att se fram emot hösten.

1. När svalare dagar sopa över marken gör det igen det att sjunka i varmt vatten och koppla av i badkaret. Om du inte har ett badkar ännu, kan du vara säker på att det finns ett badkar för alla smaker.

2. Snart kan du elda upp i elden och hitta flammens fred. På kort tid går vi in ​​i högsäsong för försäljning av ved. Om du planerar en ny eldstad för vintern kanske du vill börja nu.

3. Hitta ett hobbyprojekt. Mörkare kvällar gör det igen blir frestande att spendera tid inomhus, till exempel med hobbyprojekt som att skapa en egen panelhöna eller dram från vår egen trädgård.

4. Höst är debuttiden för landets nya författare. Tillbringa en bra roman på dig och curl upp i vilstol eller bäddsoffa.

5. På hösten kommer TV-kanalerna också med nya årstider av favoritserien. Koppla av i en timme eller med lätt underhållning framför en stor och bra plattskärm.

6. När uteplatsdörrarna är stängda kan du spela musik igen utan att tänka om det gör ont i nästa dörr. Med trådlösa musiksystem kan du njuta av musik i hela huset.

7. Planera nästa års trädgårdsprojekt. För dem som älskar växter och trädgårdsarbete slutar trädgårdssäsongen inte när den sista staven har bleknat. Höst och vinter är en trevlig tid att använda för att planera trädgården.

8. Förnya inredningen. Med en målarost och lite tid kan du få ett nytt kök för ett par tusen klaffar.

9. När vädret blir svalare är det lite extra varmt med heta drycker som kaffe.

10. Inget slår fallet för resor i bergen, när björk har tagit skördskruven och luften är klar och frisk. Långt går med näsborrar i påsen och sedan tillbaka till stugan för en lugn natt framför eldstaden. , det finns något att se fram emot.

ADVERT

Mest populära