All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

10 Problem vi radhus har

1. Nyfiken grannar

"Åh, fungerade det inte idag? "Grannar som alltid kommer att kommentera nya förändringar, oavsett hur privat det är. Kommentera att hunden bara har varit ute två gånger idag, eller "Nu är det mycket rök som kommer från mitt rör, tror jag. "

2. Clearance Duty

Med många grannar runt det är normalt att känna en liten press på saker att se snygg och vacker. Och sedan finns det extra surt när grannen stirrar fula eftersom du har haft ett bad stående i trädgården på två timmar innan du reser på Lindum.

3. Andrés bullriga barn

Det kommer alltid att finnas problem på lekplatser och i akebakker; det är okej. Men det brukar inte vara där barn bor. De skriker, springar, cyklar, slåss, hoppa rep, hoppa stötar och rusar precis utanför ditt hus.

4. Alltid måste matcha i husfärger

Vill du hellre ha en grå ton på huset än en krämfärg? Det glömmer bara. "Tänk så illa att det skulle vara om våra hus hade olika färger", säger de, medan du tror att ingen bryr sig.

Foto: Getty Images

5. Måste uthärda en annan är irriterande vanor

Vi har tidigare skrivit om de vanligaste granne gräl, och de brukar komma att människor är olika. Kvinna (50) gillar att klippa gräset på morgonen. Mann (44) slutar aldrig plåten och sågbrädorna året runt. Tjej (17) kan inte lyssna på lågvolym musik.

6. Vad ska vi göra utan gardiner?

Gardiner är att gömma sig bakom när det är frivilligt, när man byter då propellrar näsan, när man dansar i köket och när du inte vill se grannen dansa i köket på en fredag ​​kväll.

7. lite racket going klagas

Konstigt att de som inte kan tolerera lite buller är alltid de som bor i tät villa och radhus. Om du tittar på en bra film med surround ljudsystem på, är du garanterad facebook meddelande med en artig förfrågan er att stänga ner ljudet - "vi hör knappast vår egen TV :)"

8. Mens eller lady besök måste förklaras bort

Även om du i princip inte har gjort något fel, får du alltid ett behov av att förklara "Nej, du, det var bara en vän som besökte. har inte sett honom på länge så han hade rätt plain hela natten, ja, haha, så det går. "

Foto: Getty Images

9. småprat

i likhet med punkt 1, men småprat kräver att du vara artig också." och i övrigt då? "När du verkligen bara vill snabbt och smärtfritt får du jobbet, men kommer att behöva diskutera flyktingpolitik på 7:00 med en granne.

10. trädgården är kommunala området med studsmatta

Många köpte studsmatta, insåg vad Det betyder och tar bort det eftersom trädgården blir en lekplats för hela stadsdelens barn. Eventuellt kommer bekymringsmeddelanden Nger från föräldrar som kräver att du köper ett säkerhetsnät, stiger och "du kan bara lägga på det, då."

11. Privatliv delas

privatliv nästa dörr granne är inte mycket privat när väckarklockan ringer, centrifugen av tvättmaskinen går hörs pastoral ögonblick med din partner och energiska barn som kör ner för trapporna.

Kommentarer <999 > När du kommentera måste du använda ditt riktiga namn. vara objektiva, respektera andras åsikter och komma ihåg att många människor läsa vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till utvisning.

ADVERT

Mest populära