All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

10 Roliga sätt att dekorera väggen

×

->

  Föregående Nästa

  ← föregående nästa →

  • Dekorera med diamanter

   Har du sett något så stiligt! Diamanter är inte bara ringfinger, de ser också på väggen. Okej, det är verkligen spegelfilm och kartongfigurer, men det betyder bara ännu dyrare konst.

   Källa: Monsters Circus.

  • Ett konstverk

   När du går in i det här rummet kan du inte säga något annat än wow! Så läckra. Det är några timmar av arbete, men det är värt det. Skapa din egen twist med andra färger. Källa: Vintage Revival.

  • Så enkelt men dekorativt

   Rita mönstret du vill ha på ett papper och stift naglarna på ett lämpligt avstånd. Då börjar det roligaste. Slå slangen fast i en spik och bara vandra runt. Det finns inget fast mönster att följa. Det blir inte lättare! Källa: Greenweddingshoes.

  • Med mallkostnaden

   Här kan du bara mäta och rita mönstret. Därefter fäster du maskbandet innan du tar lite ström med matkostnaden. Några timmar med torkning ger dig tid att njuta av en kopp kaffe för att beundra ditt mästerverk. Källa: Vintage Revival.

  • Återanvändning av lästa sidor

   Ofta läser utläsningsböckerna bara i bokhyllorna, så du har en bok eller två som du vet att du inte läser igen, så det här är ett tips för dig. Vad sägs om att skapa en grundmur av de gamla lakan. Spännande och vacker! Källa: Poppytalk.

  • Mönster med minnen

   Vi tänker alltid på det - nu är det dags att få de här bilderna. Utveckla dina foton och gör så här. Rita upp önskat mönster i förväg så att du har en mall att följa. Party med dubbelsidig spets, så att du kan ändra den senare. Källa: Abeautifulmess.

  • Ta hand om sovsalen

   Det är konstigt vad som kan vara vackert. Här har kartongen i dormen använts för att skapa ett vackert mönster. Detta är återanvändning vid sitt bästa! Källa: Apartmentthearpy.

  • Använd Souvenirerna

   Många samlar på kort från deras och andras destinationer. Om du är en av dem, varför inte visa dem. Titta så snygging det här konstverket var! Källa: Howaboutorange.

  • Mönstermönster

   Om du markerar noggrant de vertikala raderna du ska måla in är det inte svårt att få en fin mönstrad vägg med en rulle som den ovanstående. Om du fortfarande är osäker kan du också använda mallar.

   Källa: Enpundit.

  • Flera varianter

   En och samma färg kan få otaliga olika uttryck - bara fråga hur man ansöker det. Du kan använda vanlig rulle, svamp, diet eller en skrapa som på bilden. Se fler varianter genom att följa länken. Källa: Diynetwork.

  ← föregående12345678910nästa →

  Visa allt innehåll

  ADVERT

  Mest populära