All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

10 Budord för försäljning bostäder

Förhärligande och ståt hjälper kanske inte. Ändå är det viktigt att tänka på några enkla körregler som kan ge dig en extra vinst när du säljer ditt hem.

Economy redaktionen DinSide tillsammans med en rad byråer som på 10 smarta knep som kan göra hem försäljning och budgivning ett nöje.

1. BUD: Tvättning och städning

Ta bort disken, rengör smutsiga kläder, torrt damm och tvätta badrummet ?? helt enkelt. Ett glänsande och rent hem vädjar till de flesta. Gästerna måste helt enkelt känna och lukta det? Muscle ?? har varit i aktion.

2. BUD: Grannar

Meddela grannarna om vyn. Du kanske vill be dem att dämpa musiken och stampa i golvet medan utsikten är på.

3. BUD: Ut på turné

Ut på turné ?? aldrig arg Intryck är kaos och det finns ingen anledning att göra ont värre. Skicka familjen ut på turné och låt familjens mest begåvade hushållsexpert vara närvarande vid visning. Skrikande och bullriga barn ska under alla omständigheter elimineras.

4. BUD: Ut med Fido

Kanske tycker du att Fido är så gott. Det sägs sålunda inte att alla andra delar den meningen med dig. Vissa människor tror att din hund luktar illa och ormar på fel ställe. Slangar och andra krypdyr vi skulle ha skickat på kortare vistelser på det lokala djurhemmet.

5. BUD: Ärlighet

Svara ärligt och uppriktigt på frågorna du får från att titta gäster. Det fungerar inte att göra misstag och saknas under bordet. Allvarliga saker kommer alltid att upptäckas senare ?? och då är du ansvarig.

6. BUD: Mini push

En mini punch kan göra underverk och behöver inte vara heltäckande. Ta en promenad runt ditt hem och se till att väggarna, windows och windows ser bra ut och jämnt. Lite gnistrande och måla är inte föraktad.

7. BUD: blommor, ljus och öppen spis mysigt

eld i spisen och ljus i en mörk säsong är utan tvekan toppen av hemtrevnad för skandinaver. En bukett färska blommor häller också på bordet. Dra fördel av dessa mysiga rätter - de ger ett bra helhetsintryck.

8. BUD: Inte över möbler!

I de här trendiga tiderna, där den minimalistiska stilen är i, bör du kolla in dina möbler en extra tid. Ett trångt hem kan tyckas osjämt och blir därför inte sant.

9. BUD: Ett litet mellanmål?

Det hade överdriver för att erbjuda en gourmetmiddag, ändå kan det vara trevligt att ha ett litet mellanmål. Känna sig okonventionellt: Vad sägs om ett litet glas rött vin?

10. BUD: Överdriv inte!

Överstigande något av de nio buden ovan kan verka artificiellt. Folk kanske vill tro att du försöker lura dem.Inte intelligent, det kan tyckas otroligt.

ADVERT

Mest populära