All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

1 Av 2 irriterad hus för att nabo'n

1 av 2 nordmän tror att det finns & rdquo; Ugly & rdquo; , eller mindre vackra hem i deras grannskap som behöver renovering visar en nyligen genomförd undersökning bland över 1000 respondenter. Undersökningen genomförs av Respons Analysis, på uppdrag av Jordanien.

Män irriterade mest

Det är främst män som irriterade av omgivningen, och 58 procent av de tillfrågade män tror att miljön i grannskapet i behov av en renovering. Frågade hur "fula omgivningar", i form av förfallna och slitna hus och byggnader och färger som inte är i harmoni, som påverkar ett svar en av tre män som de blir irriterade, medan en i fem kvinnor kommer att vara upprörd.

Åldersgruppen 25 till 35 är den som bryr sig minst om de fula omgivningarna, medan personer över 55 år är mest irriterande.

öst och väst, och rosa och turkos är värsta

I Oslo / Akershus och västkusten är behovet av renovering och underhåll synes starkaste, där respektive 60 och 57 procent tror att det finns ett behov av renovering av omgivningen.

På frågan om vilken färg är den fulaste huset färg fastnat rosa med "seger", när hela 1 av 3 påståenden är det fulaste fasad färg. Turkos hakades i sin helhet, men 22 procent av "rösterna", medan vit är den färg som minst anser den fula husfärgen. Endast 0, 1 procent indikerar vit som den fulaste färgen på huset.

vinna pengar för renovering av fula hus

Verktyg Tillverkare Jordan har nu lanserat en kampanj där du kan vinna en uppgradering av huset eller grannhuset.

- Det finns uppenbarligen ett behov av en nationell ökning i landet. Därför uppmanar vi nu nordmän att lägga fram en bild av ett hus i grannskapet, helst deras eget, vilket de förtjänar en ordentlig extern översyn. På sommaren kommer vi att vinna vinnarens hus, säger Hegen Poppe, internationell produktchef i Jordanien.

Bilder kan laddas upp till jordan175. nej, och första priset är 150 000 kronor.

ADVERT

Mest populära