All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

1 Dag renovering med stor effekt

Det finns stora och det finns små renoveringsprojekt. Vissa drar ut över månader och år, medan andra kan göras inom några timmar.

- Många överskattar sannolikt den tid det faktiskt tar att tapetera ett par väggar eller måla en vägg. Det kan kännas som ett stort projekt, men sanningen är att du blir bra gjort på en enda dag. Och med färger som är overpaintability i ett par timmar, det är en fritt fram för att måla två lager per dag, säger Bjorg Owren, creative director på IFI. nr.

Bakgrund

Vad sägs om en ny tapet i sovrummet?

Tapeter är ett överraskande snabbt jobb som har stor inverkan på stämningen i rummet. Om du har köpt tapeter, lim och utrustning, bara rengör och börja. Limet appliceras på väggen och tapetet installeras kontinuerligt. Det är inte nödvändigt att ta bort listor så länge du är lite grundlig när du skär bakgrunden runt listorna.

Det finns ett hav av tapeter både med och utan mönster. En mönstrade tapeter kan ge rummet en ny spänning och dimension, medan en enfärgad tapet kan ge väggen en fantastisk djup i en helt ny färg. Gå lite bortom din egen komfortzon - du kommer inte ångra det!

Måla

Känn som en vägg eller två i vardagsrummet. Grön är en avkopplande och fin färg som uppfattas som neutral.

Före målning kan målning vara en tidskrävande process på grund av långa torkningstider. Dagens målningar tvingar dig att måla snabbt och effektivt. För att få ett bra resultat, kan man inte ta en halvtimme fikapaus i mitten av målningen jobb utan att få fläckar och ränder på väggen. Det bra med de snabbtorkande målningarna är att det är bra att måla flera lager på en dag.

Har du ett bra handverktyg, jobbet jobbar effektivt. En förlängningsaxel ska alla vara hemma - det förenklar både färgen och sparar ryggen. Ha en plan och jobba systematiskt från ena änden till en annan.

ADVERT

Mest populära